Binance Pool introducerar „Smart Pool“ -tjänst med högre hashhastighet och avkastning för gruvarbetare

Binance Pool, en cryptocurrency-gruvplattform som är dedikerad till att stärka gruvarbetare och den globala kryptobrytningsindustrin, lanserade nyligen en Smart Pool-tjänst för att möjliggöra högre avkastning för gruvarbetare.

Genom att automatiskt byta hashfrekvens för att bryta olika valutor med samma algoritm ger Smart Pool-tjänsten högre hashfrekvenser och en ökning av avkastningen till sina användare

Sedan lanseringen av den första i sin sorttjänst från en utbytesbaserad gruvpool, fick Binance Pool-användare och gruvarbetare en ökning med 50 procent i genomsnittlig avkastning. Binance Pool har samlat mer än 6 000 gruvarbetare som levererade över 6,52 EH / s i hashfrekvens från lanseringen i april till dags dato.

Binance Smart Pool kan tillåta alla Binance Pool-gruvarbetare att öka sina gruvintäkter genom att automatiskt bryta den mest lönsamma cryptocurrency och automatiskt byta hashfrekvens för att bryta olika kryptokurser med samma algoritm.

För närvarande stöder Smart Pool SHA256-algoritmen som gör det möjligt för gruvarbetare att använda sin datorkraft för att bryta BTC, BCH och BSV. Även om gruvarbetare bryter olika kryptokurser, betalar Binance Pool dem den slutliga gruvavvecklingen i BTC.

Binance Smart Pool-funktioner

Omedelbara bosättningar i BTC. Oavsett vilka cryptocurrency gruvarbetare som väljer att bryta, betalar Binance Pool alltid sina bosättningar i BTC till sina BTC-plånböcker.

Garanterat minimum av BTC-inkomster. Med realtidssäkring säkerställer det att slutinkomsterna aldrig blir lägre än de allmänna inkomsterna från FPPS-modellerna. Om en slutinkomst träffar nivåer som är lägre än den allmänna FPPS-inkomsten, betalar Binance Pool skillnaden.

Befintliga användare av Binance Pool kan enkelt byta till Smart Pool med en knappswitch som är tillgänglig i Binance Pool-gränssnittet utan att ändra gruvstratans URL eller användar-ID.

Back To Top